RAJEVAC ZA TELEGRAF: Ne preuzimam Zvezdu!

Bivši selektor Gane gledao Zvezdu u Užicu, ali i potvrdio za naš portal da nije bilo kontakta sa klubom o njegovom preuzimanju klupe * Igru Crvene zvezde protiv užičke Slobode smatra neprepoznatljivom i nedovoljno kvalitetnom za veliki klub

  • 0

Podršku fudbalerima Crvene zvezde iz svečane lože stadiona u Užicu pružio je i bivši igrač i trener Milovan Rajevac. Naravno, kako se njegovo ime već neko vreme pominje kao novog trenera "crveno-belih", njegovo prisustvo na Gradskom stadionu je protumačeno kao da je upravo u svojstvu potencijalnog šefa stručnog štaba posmatrao meč.

U razgovoru za Telegraf.rs, Rajevac je demantovao priče o preuzimanju ekipe sa "Marakane".

- Znam da se to neko vreme provlači kroz medije, ali nema ništa od te priče. Zna se kad se trener menja. Nije bilo nikakvih priča o mom preuzimanju klupe, to su sve glasine - rekao je za Telegraf.rs Milovan Rajevac.

Bivši selektor Gane kratko je prokomentarisao izdanje Crvene zvezde u Užicu, gde je posle 80 minuta mučenja zabeležena pobeda nad Slobodom od 2:1.

- Zvezda nema prepoznatljivu igru. Doduše, ona ima problem već duže vreme. Protiv Slobode su uzeta tri boda, i to pije vodu jedino u našem prvenstvu, zato i nema uspeha u Evropi. Narod to sve zna, on želi da Zvezda ima svoju igru, ali ovo zasad prosto nije na nivou imena. Pobedili su u derbiju, pa onda odmah problemi... - rekao je srpski stručnjak, koji je u igračkoj karijeri nastupao i za Slobodu.

- Malo mi je žao Slobode, ali prosto moraju da povedu računa. Da, bio im je isključen igrač, ali to nije kraj utakmice. Ja nikad nisam izgubio meč kad sam ostao sa desetoricom na terenu - zaključio je Rajevac.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA