PARTIZAN: Ilić posle tri infuzije pušten kući sa VMA

Kapiten Partizana Saša Ilić završio je na Vojno-medicinskoj akademiji nakon što mu je pukla arakada na meču sa Smederevom. Posle detaljnih analiza, Sale pušten na kućno lečenje. O Ninkoviću u toku dana

  • 0

Partizan je u nedelju ostvario Pirovu pobedu protiv Semdereva. Postigli su četiri pogotka, ali su im zato tri čoveka završila na VMA. Trener Vladimir Vermezović nije mogao da vodi tim zbog upale pluća, ali je u toku noći pušten na kućno lečenje.

Pored njega na Banjici su završili i povređeni Miloš Ninković i kapiten Saša Ilić zbog povređene arkade, za koga se sumnjalo da je možda doživeo i potres mozga. Nakon detaljnih analiza i tri primljene infuzije, Ilić je takođe pušten kući, ali postoji mogućnost da možda propusti naredni meč Super lige protiv Spartaka.

- Saša je napustio VMA u noći između nedelje i ponedeljka. Sanirana mu je arkada, ali je oko i dalje zatvoreno. Takođe, nema nesanicu i mučnine, pa je posle tri primljene infuzije pušten na kućno lečenje. Što se tiče trenera Vermezovića i on je u ponedeljka napustio VMA, nastaviće sa terepajom. Zdravstveno stanje će sigurno biti mnogo bolje narednih dana, a videćemo da li će moći da vodi ekipu u poslednjem meču jesenjeg dela prvenstva - rekao je portparol kluba Nenad Danilović, na šta je dodao da će uskoro biti poznato i stanje mladog Ninkovića.

- Urađena je magnetna rezonanca, a u toku dana posle specijalističkih pregleda ćemo znati koliko je povreda ozbiljna - objasnio je Danilović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA