PARTIZANU PRESELA JESENJA TITULA: Ilić imao potres mozga, povređen i Ninković! (VIDEO)

"Crno-beli" napunili Smederevo 4:0, ali ostali bez dvojice važnih igrača. Strelci - Tomić dva puta, Mitrović i Smiljanić

  • 0

Fudbaleri Partizana u poslednjem meču 14. kola Superlige pobedili su lako i ubedljivo 4:0 (2:0) Smederevo i 10. uzastopnim trijmfom nad "oklopnicima" obezbedili jesenju titulu u Humskoj.

Pred poslednje kolo prvog dela sezone u Subotici, "crno-beli" imaju plus pet u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je u nedelju slavila u Užicu.

Nemanja Tomić postigao je dva gola, a po jedan mladi Aleksandar Mitrović i Milan Smiljanić.

Iako se spekulisalo o tome da će Mitrović na hlađenje odlukom uprave Partizana zbog crvenog kartona i ponašanja na meču sa Nefčijem u četvrtak, ispostavilo se da je odluka da mladi napadač zaigra od početka pun pogodak.

Mitrović je odigrao odličnu utakmicu i zaslužio ovacije i posle gola, ali i posle propuštenih prilika, pogođene prečke.

"Crno-bele"  je na ovom meču vodio Zvonko Varga, koji je zamenio bolesnog Vladimira Vermezovića, duel je umalo odložen zbog magle u Beogradu, a peh su takođe i povrede Saše Ilića i Nikole Ninkovića.

Kapiten Saša Ilić, koji je danas dobio ćerku, zaradio udarac u arkadu kopačkom protivnika, pa je ubrzo prevezen na VMA, gde mu je ukazana pomoć i ustanovljeno da ima potres mozga. Pred sam kraj meča, i Nikola Ninković je iznet sa terena zbog povrede kolena. Mladi vezista imao je jake bolove i pitanje je da li će biti spreman za poslednje kolo.

- Saša je imao potres mozga, a Nikola problema sa kolenom. To je negativna strana utakmice - rekao je Varga posle meča, i dodao da je zadovoljan kako je ekipa delovala većim delom utakmice.

- Sat vremena smo bili na zavidnom nivou. Pas igru, stvarali šanse, davali golove. Posle smo malo popustili, zbog umora verovatno.

PARTIZAN: Petrović, Miljković, Sretenović, Ivanov, Volkov, Jojić (65. Ninković), Smiljanić, Tomić, Ilić (9. L. Marković), Mitrović, S. Šćepović (80. Saša Marković).

SMEDEREVO: M. Živković, Lazareski, Opančina, Miović, Radovanović, Nikolić (od 65' Todorović), Osman, Bogić, Stojanović (82. Momić), Krmar (77. Radosavljević), Veljović.

(Telegraf.rs / Foto:partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA