SKANDALOZNO: Zvezdini fudbaleri bančili uz alkohol, cigarete i devojke do ranog jutra! (FOTO)

Prvotimci Crvene zvezde Nikola Maksimović, Eli Babalj i Luka Milivojević provodili se celu noć u poznatom beogradskom klubu "Teatro"

  • 9

TITULA ĆE DOĆI POSLE ČAŠICE I PLJUGE! Ovaj udarac teško da će primiti svaki iskreni "zvezdaš". Na internetu se pojavila slika na kojoj su prvotimci Crvene zvezde Nikola Maksimović, Luka Milivojević i Eli Babalj kako se uz pesmu i po koju čašicu i cigaretu provode u eminentnom beogradskom klubu "Teatro".

Dok navijači pune tribine i veruje da zbog "drugih", vanfudbalskih stvari Zvezda ne može da priđe Partizanu, oni od kojih Zvezda zavisi šalju neverovatnu poruku uz pijančenje i pušenje!

Najzaposleniji u ovom kadru je Australijanac Eli Babalj, koji se vidi u desnom uglu kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatom devojkom.

U jeku sezone, kada i najmanji kiks može da košta Zvezdu titule na koju čeka pet punih godina, igrači trenera Aleksandra Jankovića provode vreme u noćnom izlasku, a možemo samo da pretpostavimo kakvi su se pojavili na sutrašnjem treningu na "Marakani".

Radna grupa, koja je nedavno preuzela Crvenu zvezdu, oštra je u nameri da se klub očisti, između ostalog, i od nezdrave atmosfere u rukovodećim strukturama kluba, a verujemo da će, videvši ovu sliku, poželeti da čistku obave i među onima kojima je trenutno jedina obaveza da se posvete treninzima i utakmicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    28. novembar 2012 | 22:31

    A mi da im vracamo dugove!!!

  • pera

    28. novembar 2012 | 21:53

    sta je ovde skandalozno??? napumpavate svaku vest da je to strasno. brat od ovog dobio cerkicu,otisli proveli se,proslavili...

  • dodje maca na vratanca

    28. novembar 2012 | 21:54

    Tako je Makso,samo se zezaj kad vec te "Murinjo"ignorise.A i sam znas da si prodat i ides u januaru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA