STRAŠAN DRIBLING: Džonson naterao Pola Pirsa da puzi po parketu! (VIDEO)

Na meču između Bostona i Bruklina igrač gostiju Džo Džonson pokazao koliko brze ruke i dribling ima i time naterao veterana Bostona, velikog Pola Pirsa, da klekne na parket "sa sve četiri"

  • 0

Meč između Bostona i Bruklina obeležile su tri stvari - pomalo iznenađujuća pobeda gostiju, okršaj koji su imali Režon Rondo i Kris Hamfris, ali i dribling koji je izveo bek gostiju Džo Džonson.

Džonson je na propisan način osramotio jednog od najboljih igrača i večitog Kelta Pola Pirsa. Bek ekipe iz predgrađa Njujorka je osam minuta pre kraja imao loptu i ostavljen je u izolaciji.

Uradio nekoliko driblinga iza leđa, a zatim i brzo rukama blizu poda tapkao loptu levo-desno što je nateralo Pirsa da proba da mu je oduzme. Tridesetpetogodišnji Pol je sporo krenuo na tu loptu, a uz to je i pao na kolena na parket, a da ne bi udario i glavom o pod morao je da se zadrži rukama.

Pogledajte i sami kako je Džonson poentirao dok je iza sebe ostavio Pirsa da ga gleda sa "sve četiri" na podu.

Ovi driblinzi su, doduše, bili vrlo slični onima koje je Dejan Bodiroga "primenjivao" na Karmelu Entoniju na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA