ZVEZDIN DŽELAT OUMARU: Zasluženo!

- Kada igrate veliku utakmicu, morate da iskoristite prvu šansu. Dao sam gol, a onda je došao i drugi. Hvala saigračima, pokazali su da su kvalitetni - rekao je najbolji igrač Novosađana

  • 1

Fudbalere Crvene zvezde je od Partizana još više "razdvojio" njen nekadašnji igrač - Abubakar Oumaru. Sada fudbaler Vojvodine sa dva gola rešio je poslednji ovojesenski derbi, a trenera Aleksandra Jankovića ostavio bez posla.

Oumaru je dugo jedan od najboljih igrača Novosađana, a posle dva data gola u pobedi od 3:0 nad Zvezdom rekao je da su "u Beograd došli uzdignute glave i zasluženo pobedili".

- Kada igrate veliku utakmicu, morate da iskoristite prvu šansu. Dao sam gol, a onda je došao i drugi. Hvala saigračima, pokazali su da su kvalitetni. Znao sam da će biti utakmica biti teška. Posle nekoliko lošijih rezulatata, došli smo uzdignute glave, dali maksimum i zasluženo pobedili - rekao je Abubakar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko Drugi

    2. decembar 2012 | 00:12

    Много ме нервира ово ''одвојили партизан од звезде'',као да је Војводина играла за партизан,која глупост! Схватите већ једном,све док игноришете друге клубове и док у Србији немамо 10-ак фудбалских центара,нећемо имати никакав фудбал!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA