KRAJ: Janković podneo ostavku!

- Ovaj poraz nema veze sa dešavanjima u klubu - rekao je sada već bivši trener "crveno-belih" posle očajne igre i ubedljivog poraza od Vojvodine (0:3)

  • 0

Poslednja utakmica jesenjeg dela JSL lige ujedno je i poslednja koju je Aleksandar Janković vodio kao trener Crvene zvezde!

Potvrda sa "Marakane" se očekuje, a kako saznajemo, Janković je posle samo sedamdesetak dana i drugi put odlučio da ode iz tima koji voli. Srpski Murinjo, kako su ga krstili, vest da odlazi prvo je saopštio fudbalerima, odmah po završetku utakmice, u kojoj je Vojvodina 3:0 pobedila njegove izabranike.

- Odigrali ste katastrofalno i ispustili ogromnu šansu koja vam se pružila u današnjem danu - rekao je, navodno, Janković fudbalerima u svlačionici.

- Danas ili u ponedeljak videćete šta će se dogoditi. Vidim svoju odgovornost, ja sam odgovoran čovek. Bilo bi pretenciozno reći da je sve posledica dešavanja u klubu. Ovaj poraz nema veze sa dešavanjima u klubu - rekao je Janković na konferenciji za medije, i dodao:

- Kad se izgubi 0:3 posle onakve konferencije, trener nije pogodio efekat kada su igrači u pitanju. Obraćao sam se tako zbog zvezdaške javnosti.  Zaslužena pobeda Vojvodine! Iskoristili su naše slabosti, koje su očigledne već duže vreme. Golovi su padali iz direktnih grešaka, što nam se dešava cele polusezone. Ličili smo na tim koji nije ozbiljan. To je loše za mene kao trenera i igrače. Razlika se uvećala iako naš rival nije pobedio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA