VERMEZ BI VOLEO DA BUDE VUJOŠEVIĆ: "Dule je dijamant. Samo je on večan!"

Trener "crno-belih" smatra da sve trenere čeka ista sudbina osim vođe košarkaškog kluba, kojem očigledno zavidi na mogućnosti da radi na duže staze u matičnom klubu

  • 2

Dani Vladimira Vermezovića, prema svemu onome što je ispričao novinarima u Zemunu u ponedeljak ujutru, su izgleda odbrojani.

Da li će kao i pre osam godina prvi povući nogu i na miran način otići iz Partizana već na polusezoni drugog mandata ili će se podići bura - još nije poznato.

Izjava pred novinarima koja je prošla neopaženo zbog svega ostalog rečenog glasi:

- Svi smo mi podložni promenama (treneri), samo je Dule Vujošević večan. On je dijamant! - rekao je na kraju brifinga Vermezović, jasno ukazavši na to kakav stav gaji prema treneru košarkaškog kluba.

Između redova nije teško bilo zaključiti ni to šta i dalje trener fudbalera srpskog šampiona misli o mogućnosti da radi na duže staze u svom klubu, kao što takvu priliku kroz poslednju deceniju ima Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djeneral

    3. decembar 2012 | 15:45

    Da imas promil znanja i sposobnosti Vujosevica mozda bi i ti mogao da ostanes dugo na klupi.

  • :))

    3. decembar 2012 | 21:27

    Auu crni vermeze kako si ostario na sta ovo iszgledas na slici kako si se usukao :/ pogledaj naseg duleta magistra kao momcina.Moj vermeze dosta toga nije do tebe,u fk partizan ne postoji sistem zato nemamo rezulate osim u cobanskoj ligi tj JSL LIGI,a pogledaj kk partizan svake god dominira u aba ligi,nasoj ligi,osvaja KUP,pa moze se reci i u EUROLIGI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA