BESPARICA: Vermezović platio ratu za kola fudbaleru Partizana! Ne želi da kaže kome!

Trener crno-belih na konferenciji pred Rubin vešto izbegao odgovor na pitanje o pomoći jednom od prvotimaca

  • 2

Iako u Partizanu demantuju da je bilo štrajka igrača nezadovoljnih zbog neisplaćenih zarada, finansijska situacija u klubu prilično je loša i to se ne da sakriti.

Možda najbizarniji primer je problem jednog od standardnih prvotimaca "crno-belih" koji je uzeo automobil na lizing, pa nije imao novca da plaća rate. Pošto se pred meč sa Interom u ligi Evrope požalio treneru, Vladimir Vermezović je sa svog računa podigao novac i pozajmio igraču.

- Ljudi svašta pričaju - rekao je Vermezović na današnjoj konferenciji za medije uoči meča sa Rubinom (četvrtak 21,00).

Na pitanje novinara da li je istina da je pomogao isplatu rate oko lizinga, Vermezović je rekao:

- Imate li pitanja vezana za utakmicu?

Neizvesne su i zimske pripreme u Antaliji, jer Partizan još nije platio ni prošlogodišnji boravak. Trener Vermezović je još pre tri nedelje napravio plan priprema za koji nije jasno da li će klub moći da ga sprovede.

(Telegraf.rs / Izvor: "Sport")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    5. decembar 2012 | 11:17

    Posto imam obraza koliko toliko,bilo bi me sramota da drzava pomogne Partizanu i ako sam veliki grobar!!Vodjenje velikog kluba kao sto je Partizan je tesko i moze da se desi da para nema za bacanje,da neki od klubova kome smo prodali igraca nije uplatio obestecenje itd...Ali ne mogu da verujem da mogu ovoliko da lazu!Ako je sve transparentno u klubu kako danas vole da kazu zasto ne izadju i ne kazu budzet je toliko,taj i taj nam duguje pa zbog toga nema !Ali gospoda to ne mogu da kazu jer se zna da su pare pokradene i ako cite i mnogo se ne busaju nece niko ni odgovarati!Bruka i sramota.

  • pedja

    5. decembar 2012 | 20:11

    mi grobari ne zelimo pomoc drzave!idemo u drugu ligu ako treba,samo tako cemo oterati lopove sto dalje od naseg Partizana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA