SAŠA ILIĆ VERUJE UPRAVI: Šta još da učinimo pa da napunimo stadion?

Kapiten "crno-belih" otvoreno o krizi nekoliko sati pre meča sa Rubinom

  • 6

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić ističe da nije sporno da postoje određena finansijska dugovanja prema igračima, ali da svi imaju apsolutno poverenje u rukovodstvo kluba i da se nepotrebno podigla medijska bura.

- Mi smo profesionalci, svi od reda, istina je da postoje neka dugovanja prema nama, ali mi ne živimo u Švajcarskoj nego u Srbiji i svi smo smo toga svesni. Nikada se nije dogodilo da se igračima ne isplate zarade, a čvrsto verujem da se to ni sada neće dogoditi. Sinoć jesmo imali sastanak sa ljudima iz rukovodstva kluba, ali to nije bilo iznenada, taj sastanak je dogovoren ranije, ipak završavamo polusezonu i odlazimo na zasluženi odmor.

- Bilo je reči i o zaostalim zaradama i dobili smo čvrsta uverenja da će svi igrači biti ispoštovani, a ja kao igrač sa najdužim stažom u klubu uveren sam da će dogovor biti ispoštovan, kao i uvek do sada - rekao je Saša Ilić.

Pojedini mediji juče su objavili da su igrači "crno-belih" na sastanku sa Upravom zapretili da neće igrati večerašnji meč sa Rubinom u Ligi Evrope ukoliko im se ne isplate premije i dugovanja.

- Opet, pored svega toga, oko nas se stvara negativna atmosfera u javnosti. To veoma teško pada svima u klubu, ne samo igračima, ponekad se pitamo šta još treba da učinimo pa da napunimo stadion, šta još da uradimo pa da naslovi u novinama budu pozitivni? Kada sve ovo kažem, mislim da ne govorim samo u ime igrača, već u ime svih zaposlenih u klubu, jer mislimo da dobro radimo svoj posao, ali da to ne nailazi na prepoznavanje kod naše javnosti - istakao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KOBAC011

    6. decembar 2012 | 15:50

    Javnost vam verovatno nikad neće biti naklonjena, jer sve medije uređuju zvezdaši; posledica toga je da se o Partizanovim uspesima piše i govori škrtim rečnikom, a čak i neuspesi Crvene zvezde se veličaju i slave; pogledajmo samo letošnje kvalifikacije za Evropu: sramota protiv Naftana, beda protiv Omonije, gol Bordou nakon igranja rukom Mladenovića, i nakon svega toga - Zvezda je "moralni pobednik"!!!???!!! Pa zar smo ludi mi koji imamo oči? A tvoje drugo pitanje - kad će stadion biti pun - pa kad budete igrali lepši i bolji fudbal.

  • Cole

    6. decembar 2012 | 15:40

    Treba da pocnete da igrate postene, a ne dogovorene utakmice. Vrlo jednostavno...

  • Делија - Панчево

    6. decembar 2012 | 16:37

    Треба да избаците толета из управе!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA