VERMEZOVIĆ: Bravo za igrače! Izdržali su sve pritiske

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je posle remija sa Rubinom (1:1) u poslednjem kolu Lige Evrope da su igrači zaslužili da im se oda priznanje, jer su, uprkos svim problemima, na pravi način predstavljali klub i Srbiju

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović  nije mogao da ne čestita svojim igračima posle remija sa Rubinom (1:1) u poslednjem kolu Lige Evrope jer smatra da su igrači zaslužili da im se oda priznanje, jer su, uprkos svim problemima, na pravi način predstavljali klub i Srbiju.

- Videli smo lepu utakmicu, sa puno šansi i taktički veoma jaku. Rubin je pokazao da u svakom trenutku zna šta hoće. Posle svega što se dešavalo prethodnih nekoliko dana, trebalo bi odati priznanje igračima. Mislim da su završili sezonu na lep način, uzeti tri boda u Ligi Evrope, s obzirom na to da smo daleko najmlađi tim u ovom takmičenju, nije malo. Da nam je neko ponudio to, oberučke bi prihvatili, s obzirom na to kako smo ranije prolazili u Evropi - kazao je Vermezović.

On je poželeo Rubinu uspeh u nastavku takmičenja u Ligi Evrope i dobre rezultate u šampionatu Rusije.

Vermezović je dodao da je ekipa Partizana dobro predstavljala Srbiju u Evropi ove sezone, iako, kako je naveo, ima onih koji se neće složiti sa ovakvom konstatacijom.

- Možda nam je nedostajalo iskustvo i jake utakmice da bi došli do većeg broja bodova, pošto smo to zaslužili - objasnio je on.

Na pitanje da li će posle ove utakmice biti rešeni finansijski problemi Partizana, Vermezović je rekao:

- Nemojte mene da pitate o tim stvarima, ima ljudi u klubu koji su zaduženi za to.

On nije želeo ni da priča o svojoj budućnosti na klupi šampiona Srbije.

Trener fudbalera Rubina Kurban Berdijev rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe, uprkos činjenici da je osvojila samo bod.

- Ne mogu da kažem da smo loše odigrali, stvorili smo nekoliko šansi i postigli gol. Sve u svemu, bila je ovo dobra utakmica - kazao je Berdijev.

Fudbaleri Rubina su još u prošlom kolu pobedom nad Interom obezbedili prvo mesto u H grupi, a u šesnaestinu finala Lige Evrope još se plasirao i milanski klub.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA