HUMANITARCI: FK Napredak uručio poklone specijalnoj školi u Kruševcu

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca obeležava 66 godina postojanja za vikend. Tim povodom odlučili su da budu darežljivi, pa su Uprava i fudbaleri poklonima obradovali decu u specijalnoj školi "Veselin Nikolić"

  • 1

Fudbalski klubovi i fudbaleri uvek vole da se bave humanitarnim akcijama. Iako je sezona fudbala u Srbiji gotova, igrači Napretka iz Kruševca su se okupili i posetili dečicu u specijalnoj školi "Veselin Nikolić" u Lazarevom gradu i tom prilikom ih obradovali brojnim poklonima.

Vrlo darežljiva donacija "Čarapana" usledila je povodom obeležavanja 66. godišnjice kluba, koja će biti za vikend, kao i zbog predstojeće Nove godine. Delegaciju fudbalera i Uprave predvodio je kapiten i najbolji strelac Napretka i Prve lige Srbije Nenad Mirosavljević i tom prilikom poručio je da se ovakvim akcijama na najbolji način proslavljaju uspesi ostvareni na terenu.

- Najlepši način da proslavite rođendan i obeležite kraj uspešne sezone jeste da nekome pomognete. Novogodišnjim paketićima raduju se sva deca sveta, pa smo zato odlučili da poklonima obradujemo mališane specijalne škole koji nisu prilici da često dobijaju novogodišnja iznenađenja - rekao je Mirosavljević.

Škola "Veselin Nikolić" je jedina škola za decu sa mentalno intelektulanim invaliditetom u Rasinskom okrugu. Trenutno je pohađa 210 učenika, sa kojima neposredno rade 64 stručna lica i gest Fudbalskog kluba Napredak zaslužuje svaku pohvalu.

(Telegraf.rs / Foto: fknapredak.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    7. decembar 2012 | 22:35

    svaka cast ekipo, jos jednom ste pokazala koliko vredite, ne samo na terenu nego i van.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA