TUMBA: Vermezović ostaje, Ivanov možda ode

Sportski direktor "crno-belih" kaže da bi on prvi znao da trener odlazi, dok je u slučaju bugarskog defanzivca sve otvoreno

  • 3

Iako se u medijima nagađa da su dani Vladimira Vermezovića na klupi Partizana odbrojani, pa se povremeno pominju i mogući naslednici, direktor "crno-belih" Ljubiša Tumbaković tvrdi da promene trenera neće biti.

- Nema nikakvih promena, niti će ih biti, jer bih ja to prvi znao - izjavio je Tumbaković, ocenivši da je i Vermezović malo uneo zabunu svojim izjavama na konferencijama za medije.

S druge strane, Bugarin Ivan Ivanov, ako njegov agent donese pravu ponudu čelnicima Partizana, ima dogovor da može da ode.

- Razgovarao sam sa Emilom Dančevim, koji vodi računa o karijeri Ivana Ivanova. Rekao mi je da će do određenog datuma izaći sa konkretnom ponudom, a ja sam uzvratio da ću posle toga obavestiti Upravni odbor i da ćemo još razgovarati - izjavio je direktor kluba iz Humske Ljubiša Tumbaković.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    8. decembar 2012 | 15:41

    Tumbakovicu sve pustaj,samo Ivanova NE!!!Bice katastrofa ako ga pustite i smatracu DA RADITE PROTIV PARTIZANA.

  • Dejan

    8. decembar 2012 | 22:15

    Super sad ste definitivno potvrdili da od Partizana nema nista u narednih pet godina .

  • milos

    9. decembar 2012 | 03:28

    Vermeze, molim te odlazi i ne okreci se....i molim te povedi bracu Scepovic,Lazevskog i Miljkovica i Necu(Teatro ) Tomica....mozes i Saleta Ilica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA