Ferguson: Ne pamtim mnogo veće drame od današnje!

Menadžer Mančester junajteda smatra da je njegovoj ekipi poništen čist gol protiv gradskog rivala, a najoštrije je osudio napad na defanzivca Rija Ferdinanda

  • 0

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson odao je priznanje svojim fudbalerima na pobedi u gradskom derbiju protiv Mančester sitija (3:2).

Mančester junajted je na stadionu "Itihad" slavio protiv Sitija rezultatom 3:2, a gol za trijumf postigao je iz slobodnog udarca u sudijskoj nadoknadi Robin van Persi.

- Još jednom je potvrđeno da je Premijer liga sjajno takmičenje, a ja ne pamtim mnogo dramatičnijih dana od ovog. Smatram da nam je poništen jedan čist gol, a u sledećem napadu oni su smanjili na 2:1. To je vrsta fudbala koja može da vam izbije zube. Oni su zaslužili da dođu do 2:2, ali mislim da smo mi bili ipak bolji tim - zaključio je Feguson.

Prilikom proslave pogotka, Rio Ferdinand pogođen je novčićem u arkadu, pa su lekari morali da intervenišu i zaustave krvavljenje, a jedan navijač uleteo je na teren sa namerom da napadne protivničkog defanzivca, a Ferguson je to najoštrije osudio.

Današnjom pobedom Mančester junajted je gradskom ribalu i aktuelnom šampionu na čelu tabele umakao šest bodova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA