VERMEZOVIĆ: Ostajem, iako bi me neki bacili iz aviona!

Trener Partizana želi da ostane i čak tvrdi da mu je drago što nema nepodeljenu podršku u klubu

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je na konferenciji za medije da ostaje u klubu i tvrdi da mu je drago što nema apsolutnu podršku u Humskoj.

- Meni je drago da nemam aspolutnu podršku. Imam podeljenu. Čujem ove kafanske priče, čak su i mi i ljudi iz uprave pokazali telefonske poruke najbližih saradnika u kojima piše da žele da me izbace iz aviona! - rekao je Vermezović.

Trener "crno-belih" nedavno je rekao da je pre 20 dana doneo odluku o svojoj budućnosti u klubu, ali je zaintrigirao javnost, jer nije želeo da saopšti detalje.

- Malo sam ja hteo da budem intrigantan, pa nisam otkrio o čemu se radi. U našem poslu je sve moguće, ali kako sada stvari stoje - ostaću. Uostalom, zakazao sam prozivku za 14. januar i napravio plan priprema. Od početka juna mislim da sam uradio više dobrih stvari nego loših. Pokušao sam da ispoštujem sve zahteve novinara i nadam se da sam u tome uspeo. Međutim, smetaju mi laži koje su se plasirale, pogotovo u poslednje dve nedelje. Kad pričam o lažima, tu mislim na to da igrači nisu hteli da treniraju, ili, što je još gore, da odigraju meč sa Rubinom - ocenio je trener Partizana.

Zanimljivo je da su svi prethodni treneri "crno-belih" koji su dobijali podršku Uprave, na kraju bili smenjeni. Vermezović je pre više od mesec dana pokrenuo i priču o finansijskoj situaciji u klubu i rekao da igrači nisu imali para da tokom gostovanja u Milanu odu do grada.

- Bilo je reagovanja pojedinaca iz Uprave na tu moju izjavu, kazali su mi da nije baš tako i da oni nisu znali situaciju. Takve stvari se dešavaju, a Milano je skup grad- smatra Vermezović.

Trener "crno-belih" u ovoj polusezoni sa Partizanom osvojio je jesenju titulu sa šet bodova prednosti od Crvene zvezde, u Ligi Evrope izborio je tri remija i ispao iz osmine finala nacionalnog Kupa od Borca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA