PRETNJA DŽAJI: Dečko "grobarke" Zorane kandidat za predsednika Zvezde

Biznismen Branko Tekić, koji je podneo kandidaturu za prvog čoveka "crveno-belih", u javnosti je poznatiji po vezi sa pop pevačicom i vatrenom "grobarkom" * Izborna komisija Zvezde danas utvrdila da Tekić ne ispunjava sve uslove za kandidaturu jer nema podršku 500 članova kluba

  • 0

Džaja ima ozbiljnu konkurenciju! Kandidat za predsednika FK Crvena zvezda Branko Tekić u javnosti je bio poznatiji po vezi sa pop pevačicom i vatrenom navijačicom Partizana  Zoranom Pavić.

Tekić, koji je vlasnik kompanije "Mikromejs grup", koja se bavi informatičkim konsaltingom, u ponedeljak je zvanično podneo kandidaturu Radnoj grupi.

Međutim, Tekič izgleda neće moći da izađe na crtu Draganu Džajiću jer komisija za kontrolu izbora u Zvezdi tvrdi da nije ispunio sve uslove za kandidaturu.

-Branko Tekić je želeo da se uključi u trku za predsednika, ali ne ispunjava osnovne uslove. Nije član kluba duže od godinu dana niti je podržan od strane minimum 500 članova, koliko je neophodno da uđe u izbornu trku, tako da neće moći da bude kandidat za predsednika - izjavila je za "Žurnal" Dragana Vitorović, član Izborne komisije.

Pravo glasa na izborima za predsednika Crvene zvezde ima 7.515 članova kluba.

Inače Tekić je predao program sanacije kluba koji  počiva na pet jednostavnih tačaka:

- Korenita promena članova rukovodećih tela na svim nivoima (Skupština, kompletan menadžment i organi upravljanja, stručni štab, škola) i reorganizacija kluba

- Poptuni zaokret i fokus na sopstvene snage, stavljanjem akcenta na sopstvenu školu

- Povratak legendi kluba i sponzora razočaranih radom prethodnih uprava

- Reprogram dugovanja

- Rekonstrukcija i izgradnja objekata Zvezde

(Telegraf.rs, FOTO: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA