RAMADANI: Lazar Marković ostaje u Partizanu!

- Uveravam vas da Marković neće napustiti klub tokom januarskog prelaznog roka. Tek posle ćemo da vidimo - rekao je menadžer napadača Partizana

  • 1

Menadžer napadača Partizana Lazara Markovića Fali Ramadani demantovao je navode da će najbolji igrač Jelen Superlige napustiti Humsku i preći u Čelsi ili Inter u januarskom prelaznom roku.

- Marković ima ugovor sa Partizanom do 2016. godine. Uveravam vas da on neće napustiti klub tokom januarskog prelaznog roka. Tek posle ćemo da vidimo. Nije me kontaktirao ni Inter niti jedan drugi italijanski klub, tako da nisam razgovarao ni sa jednim čelnikom Intera - rekao je Ramadani italijanskom portalu"calciomercato.it.".

Poslednjih dana, britanski mediji pišu o transferu Markovića u redove aktuelnog evropskog prvaka kao da je to već gotova stvar. Međutim, mladi fudbaler Partizana je rekao da ne želi u redove šampiona Evrope ako će da bude pozajmljen

-Čelsi je moj omiljeni klub, posle Partizana, to je poznato.Ali ne dolazi u obzir da potpišem za njih pa da me šalju negde na pozajmicu - rekao je Marković i dodao da ne bi imao ništa protiv da još neko vreme ostane u crno-belom dresu

- Hoću da vratim Partizanu na najbolji način, jer je on moja druga kuća i sve mi je dao. Hvala mojim saigračima i stručnom štabu je rbez njih ne bi dobio nagradu za najboljeg igrača lige - rekao je Marković.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    12. decembar 2012 | 09:23

    Bravo Dejo. To je jedina prava stvar ali samo da dodam: neće da se ofuca jer je već ofucan.Izvadili su ga iz naftalina i hoće da ga postave kao majmuna a oni da u njegovo ime kradu. On bi trebao dobro da razmisli sa kime sarađuje da ne bi bilo i u budućnosti: pa naša legenda itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA