LOŠE VESTI: Bešiktaš oslabljen pred Lijetuvos Ritas

Trener Erman Kunter neće moći da računa na Muratkana Gulera, Tutkua Ačika i Danijela Juinga, što će otežati borbu za pobedu nad Litvancima u 10. kolu Evrolige, koja je potrebna košarkašima Partizana

  • 0

Ukoliko košarkaši Partizana ostvare pobedu nad Bambergom na gostujućem terenu u 10. kolu Evrolige, odradili su svojih 50 odsto posla ka plasmanu u Top 16 fazu, ali za onu drugu polovinu treba da se pozabave košarkaši Lijetuvos Ritasa i Bešiktaša.

Iz Turske su tokom dana stigle pesimistične informacije, po kojima ekipa Bešiktaša, koja bi morala da odigra za prestiž i Partizan, znatno oslabljena izlazi na teren protiv Litvanaca. 

Naime, trener Erman Kunter neće moći da računa na dva beka Muratkana Gulera i Tutkua Ačika, a ni na zamenu koja je "uletela" umesto Vladimira Dašića, Danijela Juinga, koji neće biti spreman za meč u četvrtak.

Ekipa turskih "crno-belih" tako će imati težak zadatak protiv Nemanje Nedovića i Kurtisa Džerelsa, a pitanje je koliko će se zalagati na meču koja im rezultatski ništa ne znači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA