Real se teši u prvenstvu

Na stadionu „Santijago Bernabeu” pala Saragosa s 3:1

  • 0

Real je ispao iz kupa i to od najljućeg rivala Barselone pa utehu traži u prvenstvu. „Kraljevski klub” čuva prvo mesto i stavlja Barsi pod moranje da savlada Viljareal u gostima (sada joj beži osam bodova). Real je u 20. kolu pobedio je Saragosu na stadionu „Santijago Bernabeu” s 3:1. Ivan Obradović je odigrao ceo meč za gostujući tim.

Gosti su i poveli preko Latifa u 11. minutu. Za potpuni preokret zaslužni su golovi Kake (32), Kristijana Ronalda (49), koji je strelac u prvenstvu bio 24. put, i Mesuta Ozila (56).

Atletik je dobio krila posle plasmana u polufinale kupa. Kao gost je pobedio tim iz predgrađa Madrida Rajo Valjekano s 3:2, a trostruki strelac je bio Ljorente, najbolji igrač tima iz Bilbaoa.

Espanjol je do minimalne pobede stigao golom slovačkog internacionalca Vladimira Vajsa Mlađeg u 19. minutu. Majorka je od prvog minuta drugog poluvremena bila s igračem manje pa nije mogla ni do izjednačenja.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA