SKANDAL U FINALU KOPA SUDAMERIKANA: Policajci tukli igrače Tigrea, Argentinci odbili da nastave meč (VIDEO)

Brazilski policajci navodno upali u svlačionicu Tigrea po isteku prvih 45 minuta, uperili pištolje u fudbalere argentinskog kluba i tukli ih zajedno sa obezbeđenjem

  • 0

Fudbaleri argentinskog Tigrea odbili su da odigraju drugo poluvreme revanša finala Kopa Sudamerikana u Sao Paulu protiv istoimenog kluba, pošto je navodno policija upala u svlačionicu posle prvog poluvremena, tukla ih i pretila im pištoljima.

- Uperili su dva pištolja u nas i meč neće biti nastavljen. Upali su u svlačionicu, jedan od njih stavio je pištolj na grudi golmana Albila. Obezbeđenje i policija su nas udarali, bilo ih je oko 20 - izjavio je trener Tigrea Nestor Gorosito.

Pošto ekipa Tigrea nije nastavila utakmicu, Sao Paulo proglašen je pobednikom i uručen im je trofej. Sao Paolo je u trenutku prekida vodio sa 2:0 golovima Lukaša Moure i Osvalda. Prvi meč u Argentini završen je bez golova, a i tada je bilo tenzija -  isključen je po jedan igrač sa obe strane.

Pojedini argentinski mediji objavili su slike krvi u svlačionici i komentare fudbalera da su udarani štapovima.

Golman Sao Paula Rožerio Seni optužio je protivnika da je pokvario finalni meč.

- Oni su došli ovde da se tuku, ne da igraju. Nisam zabrinut i ne znam šta se dešavalo u njihovoj svlačionici - rekao je Seni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA