GOLGETER?! MA, VAŽI... Bendtner predmet sprdnje navijača Juventusa (VIDEO)

Napadač Juventusa Niklas Bendtner našao se na meti navijača tima iz Torina koji su napravili video-klip svih njegovih golova za klub. Kojih golova?!

  • 0

Juventus je posle prošlogodišnje titule, koju je osvojio nakon devet godina pauze, za ovu sezonu imao velike planove, sa velikim napadačima. Spominjani su i Robin Van Persi, Fernando Ljorente, Stevan Jovetić, a onda je umesto svih njih došao Niklas Bendtner.

Dolazak Bendtnera u Torino je mnoge iznenadio, a čak ni u Juventusu nisu bili ubeđeni da su postupili ispravno:

- On nije napadač najvišeg profila kakvog smo želeli da dovedemo, ali situacija na tržištu je bila komplikovana. Neću reći da je loš, ali nije igrač koji će nam pomoći - rekao je tada sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota.

Danac je poznat po tome što je samouveren i ubeđen da je nepogrešiv i najbolji. Kada je došao u Torino, bio je toliko drzak da zatraži dres sa brojem 10, dres koji su pre njega nosili Roberto Bađo, Mišel Platini i Alesandro del Pjero. Bendtner, naravno, nije dobio desetku, ali je imao prilike da na terenu pokaže šta zna. I pokazao je... ništa.

Odigrao je deset utakmica i nije postigao nijedan gol. Na kraju se povredio u Kup meču protiv Kaljarija i očekuje ga pauza od dva do tri meseca, što znači da će pola godine provesti bez postignutog gola.

Na osnovu svega toga, navijači "stare dame" se nisu libili da naprave video-klip "Svi golovi Bendtnera za Juventus", i to u HD formatu. Valjda su hteli da se, što je moguće bolje, vidi... crnina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA