NAJZAD NA TERENU: Vidić se vratio! (VIDEO)

U meču 17. kola Premijer lige između Mančester junajteda i Sanderlenda, pri vođstvu "đavola" 3:0, u 68. minutu na teren je posle duže pauze ušao Nemanja Vidić. Dočekan je ovacijama navijača

  • 0

Nemanja Vidić je najzad zaigrao!

Bivši kapiten srpske reprezentacije i kapiten Mančester junajteda vratio se na teren posle višemesečnog odsustva zbog povrede. On je u 68. minutu ušao u igru umesto drugog štopera "đavola" Rija Ferdinanda. Navijači na "Old Trafordu" su to dočekali ovacijama.

Zadovoljstvo nije krio ni menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson, kako zbog pobede nad Sanderlendom (3:1), tako, a možda čak i više, zbog povratka Nemanje Vidića posle skoro tri meseca pauze. Izostanak srpskog internacionalca i te kako se osećao u defanzivi "đavola", koji su u 17 mečeva primili čak 24 golova u Premijer ligi.

- Oduševljen sam povratkom Nemanje. On je ratnik, branilac. Potrebno mu je vreme da stekne pravu formu, ali ovo je samo početak. Želimo da zadržimo ovaj momentum, da budemo konstantni. Nadam se da ćemo i posle Nove godine biti na čelu Premijer lige - rekao je Ferguson.

Evo i snimka kako je aplauzima propraćen Nemanjin povratak, a zadovoljstvo se može videti i u Ferdinandovom osmehu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA