TUMBAKOVIĆ: Eduardo je u Brazilu i verovatno će ostati tamo

Direktor Partizana zadovoljan Partuzanovom jeseni, ocenivši da će od 12 evropskih mečeva mladi tim "crno-belih" imati velike koristi

  • 0

Ljubiša Tumbaković, sportski direktor Partizana, otkrio je da je Brazilac Eduardo Pašeko, koji zbog povrede nije ni igrao za "crno-bele", otputovao u domovinu i da se možda neće ni vraćati, već će karijeru nastaviti tamo.

- Razgovaraćemo o potencijalnim transferima, sve do poslednjeg mogućeg trenutka, a to je 14. januar, jer hoćemo da vidimo šta nama najviše odgovara. Vrlo je realno da "skockamo" ekipu do početka priprema i u principu već sada imamo jasnu sliku našeg igračkog potencijala - ocenio je Tumbaković.

Sportski direktor potvrdio je da je Stefan Šćepović jedini grač za kojeg trenutno postoji konkretna ponuda.

- Ljudi iz Koreje su vrlo uporni i ubedljivi i za taj posao može da se kaže da je blizu realizacije. Za ostale, u principu, još nema konkretnih ponuda, sve se to svodi na neke priče - rekao je Tumbaković, koji je zadovoljan crno-belom jeseni.

- Na dobrom smo putu, posedujemo lep početni kapital, a imamo i korektne rezultate u domaćoj ligi. Takođe, odigrali smo 12 utakmica u Evropi, što je od velike koristi za mlade igrače koje smo promovisali - zaključio je direktor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA