OSVALDO: Brzo planem i pravim gluposti, ali volim što sam takav!

Napadač Rome Pablo Danijel Osvaldo pred meč sa Milanom otvorio je dušu i pričao o svojim nestašlucima, željama, tužnim trenucima, ali i zašto je toliko "lud"

  • 0

Pablo Osvaldo je u intervjuu za "Republiku" izjavio da je veliki uspeh to što se zadržao u Romi i pričao o sebi bez dlake na jeziku.

- Uvek mislim da se sreća nalazi negde drugde. Ovo je prvi put da sam dve sezone zaredom u istom klubu. Ponekad sam tužan, želim da budem neko drugi. Mnogo mi nedostaje Argentina, nedostaje mi detinjstvo. Voleo bih da opet budem adolescent - počeo je priču o svojim željama Osvaldo, i dodao.

- Ma ja sam ludak. Jednog dana se osećam jakim, sutradan beskorisnim. Ne sviđa mi se to što sam morao da odrastem na način kako je to sredina od mene očekivala. Ja sam imao drugačije ideje. Mada moram da priznam, i dalje mi se toleriše nezrelost - kaže rođeni Argentinac koji nastupa za selekciju Italije.

Ovaj napadač dobio je 10 crvenih kartona u šest sezona, što najbolje oslikava njegov temperement. Poslednji je dobio na kup utakmici sa Atalantom i zato je dobio tri meča suspenzije.

- Moram da priznam da nisam pouzdan, lako planem i pravim gluposti, zbog kojih tim ispašta. Zbog toga sam propustio mnogo i u životu i u fudbalu. Ipak, ne mogu da kažem da mi se ne sviđa to što sam takav. Odabrao sam da igram za Italiju, jer su moji preci Italijani koji su naselili Argentinu. Zato Argentinu doživljavam kao svoj dom. Tamo je moja porodica, moji prijatelji - rekao je rođeni Gaučos, ali je dodao i da voli to što igra za zemlju sa Apenina.

- Srećan sam što nosim dres "azura", ali me strašno nerviraju priče koje su u Italiji veoma česte da za reprezentaciju treba da igraju samo oni koji su rođeni u Italiji. To je neopevana glupost. Uzmite primer Maura Kamoranezija, on je jedan od najzaslužnijih što je Italija bila prvak sveta 2006. godine, a čovek je rođen u Argentini - rekao je Osvaldo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA