BIVŠI ČELNIK KRAGUJEVČANA: Podržavam privođenje funkcionera Radničkog!

Žarko Pavlović: "Očistili su nas kao metlom, bez ikakvog osnova u nekoj pravnoj normi, čisto siledžijski. I to samo zato što nismo hteli da uzimamo novac, zato smo i oterani"

  • 1

Bivši rukovodilac fudbalskog kluba Radnički Kragujevac Žarko Pavlović podržao je akciju srpske policije pod nazivom “Komšija”. U toj akciji su privedeni potpredsednik kluba i potpredsednika stranke “Zajedno za Šumadiju”  Nebojša Vasiljević, koji je i član Gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa, generalni sekretar tog kluba Darko Stojanović i agent FIFA Zoran Pavlović.

Pavlović je zajedno sa svojim saradnicima podneo tužbu u aprilu, tvrdeći da su nelegalno smenjeni na poslednjoj sednici Skupštine kluba početkom aprila, kada je za novog predsednika Radničkog 1923 izabran gradonačelnik Kragujevca Verojub Stevanović.

- Pravda je spora, ali dostižna. Podržavam sve akcije koje su protiv kriminala. Po mom mišljenju, onaj ko planira da mu sport bude poligon za profit, nije mu mesto u sportu. Mi kad smo radili, nismo uzeli ni dinar - započeo je razgovor za Telegraf Žarko Pavlović.

Kragujevački klub je tokom uprave na čijem je čelu bio Pavlović dospeo od treće do Superlige. On smatra da je sadašnja situacija u klubu ishod lošeg poslovanja.

- Navijači i igrači su svojim komentarima stavili do znanja da više nije isto u klubu. Oni su se ponašali kao da ih ništa u klubu ne zanima. Nisu ih interesovali ni igrači - da li su bolesni, zdravi, hoće li da se žene, možda da dobiju dete... Sve je rađeno s ciljem sticanja političkih poena.

- Mi koji smo onda došli iz Beograda doneli smo snagu, rad i volju. Radili smo bukvalno volonterski, a napravili smo najveći uspeh u istoriji kluba. Očistili su nas kao metlom, bez ikakvog osnova u nekoj pravnoj normi, čisto siledžijski. I to samo zato što nismo hteli da uzimamo novac, zato smo i oterani. Sve malverzacije su  providne - zaključio je Pavlović.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    24. decembar 2012 | 15:42

    Evo ga Zika Pavlovic zvani.Zika JU-SAN,covek koji je 1994,5 vodio Napredak iz Ks a onda zbog "necega"morao da pobegne iz zemlje i JA sam ga licno upoznao u Milanu gde je bio sa jednom starijom gospodjom kao pratilac.Igrom slucaja lezali smo u "SAN VITORU"on 16 meseci zbog sverca cigareta u Italiju.Druzio je se sa Uzicanima najvise i u Milanu i u zatvoru.Posle sam ga izgubio iz vida i ponovo sam ga sreo u Bgd ali tada je bio uspesan biznismen i navodno je kupio srusenu zgradu Mup-a tj Saveznog gde ce da pravi hotel.E pa sad vi vidite kakvi ljudi hoce medijsku paznju i vlast u ovoj prokletoj Srbiji.Zika,Zika cudo si!""

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA