PROGNOZA: Baloteli će prvi u zatvor tokom 2013.

Fudbaler Mančester sitija, po kladionici "Vilijam Hil", ima najviše šansi da bude uhapšen u novoj godini

  • 1

Kontroverzni italijanski reprezentativac Mario Baloteli mnogo puta do sada je pokazao da je čovek koji pravi skandale i da se nevolja na njega lepi sama.

Po britanskoj kladionici "Viljam Hil", najveći favorit za odlazak u zatvor u 2013. godini je igrač Mančestera, a odmah iza njega slede Edni Kerol i Džek Vilšir. Za Balotelija je sve počelo provalom u automobil, nastavilo se bacanjem pikado strelice na svoje saigrače, a usledila je provala u ženski zatvor u Italiji sa mlađim bratom Encohom, a završilo se tučom sa Jajom Tureom.

Drugi favorit Premijer lige koji je kandidat da se nađe iza rešetaka je Endi Kerol, igrač Liverpula na pozajmici u Vest Hemu. On je "poznat" po tome što je pretukao devojku u jednom noćnom klubu, te se potukao sa sagračem Stivenom Tejlorom. Za jednu uloženu funtu na Kerola zarada je deset funti.

Arsenalov as Džek Vilšir treći je favorit za hapšenje u 2013. godinu zbog svoje dobro poznate agresije. Prošle godine je vezista londonskog kluba proveo noć u zatvoru zbog vređanja i pretnji taksisti, te je bio vinovnik masovne tučne na londonskim ulicama, kao i osumnjičenik za uzimanje droge.

"Vilijam Hil" ocenio je njegove šanse za odlazak u zatvor (kao prvi) koeficijentom 11.00.

Preostali kandidati iz TOP 10 su Karlos Tevez ( kvota 11.00), Džon Teri, Anton Ferdinand, Luis Suarez (13.00), Maruane Felaini (15.00), Stiven Džerard i Vejn Runi (17.00).

(Telegraf.rs / 24.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sta reci

    26. decembar 2012 | 07:55

    Ne daj boze da samo delic ovoga sto se pominje u tekstu ide u pravcu nekog od nasih sportista.Morao bi UNO da zaseda.Toliko,o ravnopravnosti u bilo kojoj sferi zivota i sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA