Superludi Mario: Baloteli se potukao i sa Jajom Tureom

Teži incident sprečio Jajin stariji brat Kolo, Baloteli od leta na transfer listi

  • 0

U Mančester sitiju nema mira. Posle neočekivanog remija kod kuće protiv Sanderlenda prošle subote, došlo je do fizičkog incidenta između prvotimaca "građana" Marija Balotelija i Jaje Turea. Reprezentativac Obale Slonovače nasrnuo je na kontraverznog Italijana, a veći incident sprečio je Jajin brat Kolo Ture, koji je razdvojio zavađene strane.

Iako je protiv Sanderlenda postigao dva gola, Baloteli je odigrao loš meč i saigrači su ga, navodno, optužili da je svojim nezalaganjem Mančester sitiju praktično "oteo" titulu. Problematični italijanski reprezentativac je na istoj utakmici imao žučnu raspravu sa Aleksandrom Kolarovim oko izvođenja slobodnog udarca.

Baloteli će zbog neprimerenog ponašanja platiti kaznu od 192 hiljade evra, a verovatno će završiti i na transfer listi. Napadač Sitija već je imao nekoliko ispada ove sezone, kao što je bila poseta striptiz klubu i nedavno verbalno koškanje sa Jajom Tureom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA