KUDA OTIĆI? Kosanović ne može da se odluči između Zvezde i Partizana!

Miloš Kosanović je, kako stvari stoje, sada već bivši defanzivac Krakovije i skoro je izvesno da karijeru nastavlja na Topčiderskom brdu, samo ne zna se da li u crveno ili crno-belom dresu. "Svađa večitih" na vidiku

  • 4

Skoro se nije dogodilo da se Crvena zvezda i Partizan ovako snažno i grčevito bore za jednog igrača u isto vreme. "Večiti derbi" vodi se oko Miloša Kosanovića.

Kosanović je priznao da je očekivao ugovor od svog kluba Krakovije, ali pošto ga nije bilo, odlučio ja da karijeru nastavi bilo gde drugde. Prva se javila Crvena zvezda, koja je odmah iskazala interesovanje za mladog reprezentativca Srbije. A onda, javio se i Partizan, gde postoje informacije da je Kosanović već razgovarao sa Sportskim direktorom Partizana Ljubišom Tumbakovićem.

Kako za sada stvari stoje, nema trećeg kluba za Kosanovića osim Zvezde i Partizana, a njemu prija interesovanje, ali mu je vrlo teško da se odluči.

- Nema razloga da mi to predstavlja bilo kakvo opterećenje. Nikada u životu nisam bio na nekoj utakmici Partizana i Zvezde, niti na derbiju, tako da taj vid opredeljivanja za mene ne važi. Normalno je da mi prija što se i jedni i drugi interesuju, a konačan odgovor ću dati u dogovoru sa svojim menadžerom - rekao je Kosanović, a prenose "Novosti".

Priznao je da se čuje sa Milošem Jojićem iz Partizana, mada je sjajnu saradnju imao sa Aleksandrom Jankovićem u mladoj reprezentaciji, dodao je i da ima više prijatelja na adresi Ljutice Bogdana. Svako vuče na svoju stranu, ali je rekao da će odlučiti tako što se nikome neće javljati 20-ak dana, kako je rekao za sajt sportal.rs.

- U Zvezdi imam puno drugova, dobro poznajem trenera Jankovića. Opet, sa druge strane, igranje za jedan ili drugi veliki klub u Srbiji je veliki izazov za svakog fudbalera. Istina je da me je pozvao sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković i preneo mi da se interesuju za moje usluge. To naravno prija, ali sam sve prepustio svom menadžeru Vaskoviću, ja se za sada držim po strani - zaključio je Kosanović, koji tvrdi da će se više detalja znati početkom naredne godine.

- Partizan je sigurno finansijski jači od Zvezde, ali to nije bitno. Mlad sam, biće vremena da zaradim novac. U Zvezdi i Partizanu mogu da napredujem, igram u Evropi, a potom se nametnem nekom klubu na Zapadu, što iz Poljske ne mogu - rekao je zamenik kapitena Krakovije za kog se interesuju i klubovi iz Turske, Holandije...

Početkom 2013. godine verovatno ćemo znati ko je više zagrizao od "večitih". Partizan je u blagoj prednosti, ali ima još vremena da se i Zvezda pokaže svoje zube.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • soko

    26. decembar 2012 | 00:29

    Ako razmislja gde treba da ode, bolje mu je da ode u partizan, taj nije za Zvezdu, svakom pravom deliji je čast da se Zveda uopšte interesuje za njega, ma u kakvoj situaciji bila, takvi nam ne trebaju, bar ne sad.

  • Sumadinac

    26. decembar 2012 | 06:39

    Idi u Partizan, jer ko ne nosi Zvezdu u srcu ne moze da nosi njen sveti dres !

  • deki

    26. decembar 2012 | 12:44

    Putuj grobare putuj u crno bele,ne trebas nam pa da si neznam ti ko!!! Zvezda je gigant bila,jeste i bice!!! A zvezdin dres propada samo cistim delijama.Prema tome putuj u svoje groblje,a zazalices,al posle J..... nema K..... :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA