POBEDA HUMANOSTI! Zvezdin šou za Tijaninu operaciju gledala prepuna hala "Basket Siti"! (FOTO)

Humanitarni meč u okviru akcije

  • 0

AKCIJA "TIJANA, TI SI NAŠE SRCE" JE USPELA! Humanitarni meč u organizaciji košarkaškog kluba Crvena zvezda za malu Tijanu Ognjanović, u cilju da se sakupi 200.000 evra neophodnih za operaciju srca, odigran je u kracatoj  hali ''Basket City'' na Čukarici.

Meč između VIP Zvezdaša i novinara propratila je brojna publika, a publika je uživala u novim ulogama igrača "crveno-belih" : Boris Savović, Milan Milovanović i Raško Katić uzeli su pištaljke u ruke, a isto su radili i perspektivni Cvetković i Mitrović. Trener Vlada Vukoičić je postao delegat, a njegovu ulogu su  preuzeli njegovi izabranici. Kapiten Rakočević i Bojan Subotić su vodili VIP Zvezdaše, Vuk Radivojević i Elton Braun selekciju Medija, Andreja Milutinović i Branko Lazić pionire Zvezde, dok su Ivan Smiljanić i Marko Simonović vodili selekciju Osnovne škole ''Ivo Andrić''.

Utakmici je prethodio duel između pionira Crvene zvezde DIVA i selekcije Tijanine osnovne škole ''Ivo Andrić'', a u pauzama između četvrtina svoju plesnu tačku su imale Tijanine drugarice koje su sa parketa ispraćene uz velike ovacije.

Publika je potom oduševljeno dočekala VIP Zvezdaše i predstavnike medija. Prisutni gledaoci imali su priliku da uživaju u minijaturama bivših igrača Crvene zvezde, Milana Gurovića, Zlatka Bolića, Vladimira Kuzmanovića, Milenka Topića i Vojkana Benčića koji su pokazali da iako su okačili patike o klin i dalje umeju sa loptom. Upravo ta petorka je započela susret, Kuzmanovićevi potezi su nekoliko puta naterali publiku da zagreje dlanove, dok je Gurovićeva trojka podsetila na njegove slavne dane u Zvezdinom dresu.

Na parketu su se našli i članovi fudbalske selekcije Zvezde: Darko Lazović je pokazao da ume sjajno da kontroliše loptu i rukom, dok je Boban Bajković i u košarkaškom dresu pokazao veliku borbenost koja ga odlikuje na travnatom igralištu.

Utakmici su svoj doprinos dali još i nekadašnji vaterpolista Zvezde Aleksandar Šapić, ali i glumci i pevači u redovima VIP Zvezdaša, koji  su bili zaduženi za atmosferu kako na klupi, tako i na terenu: Nenad Okanović, Ivan Gavrilović, Jug Radivojević, Dragan Kojić Keba, Dejan Cukić, Dario Ćirić, Andrej Kulundžić. Program je vodio komentator TV Arena sport Edin Avdić.

Iako je rezultat bio potpuno u drugom planu, treba spomenuti da je na kraju pobedila ekipa koju su sa klupe predvodili Igor Rakočević i Bojan Subotić rezultatom 46:43.

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs/Foto: Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA