ĐOKOVIĆ POSTAJE NEPOBEDIV! Nole ima atomsko oružje za 2013! (VIDEO)

Svetski broj 1 pronašao način kako da nastavi vladavinu tenisom i treću godinu zaredom. Uverite se i sami šta su to u Novakom timu smislili za narednih 365 dana

  • 6

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ozbiljno se pripremio za sledeću tenisku sezonu koja startuje u januaru, najpre na Hopman Kupu, a zatim na prvom Gren slemu Australijan open.

Nole je u saradnji sa svojim sponzorom kompanijom "Hed" spremio atomsko oružije, novi reket koji će da Đokoviću da razorni udarac kojim će lomiti sve rivale na putu do novih Gren slem titula.

Najbolji teniser na svetu je u tajnosti testirao svoje novo"oružije" kojim će harati svetskim tenisom u 2013. godini. Kako je to sve izgledalo možete pogledati na video snimku koji je "procureo" u javnost.

Na snimku se vidi kako Nole dolazi kolima na tajnu lokaciju u pratnji telohranitelja i u ruci nosi kofer u kome se nalazi njegov tajni G reket. Đoković vadi reket iz kofera i odlazi da ga proba na obližnji teren, a zatim udarcem lopticom ruši zid.

(Telegraf.rs / Foto: Head.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    1. januar 2013 | 16:34

    Није га плаћао ни Бекер Немачкој па га се немци не одричу и не пљују по њему. Ми критикујемо све наше док нпр. западни суседи и своје злочинце славе. Зато нам је како нам је... Краљевића Марка у ХАГ под хитно

  • hromi daba

    1. januar 2013 | 18:04

    Đole nije porezni obveznik države Srbije i prestanite više oblajavati momka za ništa !

  • Trt

    1. januar 2013 | 16:38

    Neka porez prvo plate pevaljke Ceca, Veca, Jeca, Dara, Mara, Seka i ostale polugole umetnice i polulismeni i retko trezni umetnici tog tipa koji nose satove od nekoliko hiljada eura, imaju kuce od milione eura, voze automobile od stotina hiljada eura a u poreskim knjigama Srbije se ne vode kao poreski obveznici.Posle njih neka i Djokovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA