SAD JE SREĆAN U MADRIDU: Ronaldo zadvoljan Realom, nada se i Murinjovom ostanku

Kristijano Ronaldo kaže da ne razmišlja o produženju ugovora, ali se lepše oseća u kraljevskom klubu. Voleo bi i kada bi njegov trener i zemljak ostao u Realu

  • 0

Portugalska fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo nekoliko puta je u smiraj 2012. godine rekao kako je nezadovoljan u Realu i kako želi da se vrati u Mančester junajted. Međutim, kako stvari stoje, od tog transfera neće biti ništa bar još dve godine, zbog visine obeštećenja koju je postavio španski klub kao kluzulu na Ronaldov ugovor, 122 miliona,a ugovor mu ističe tek 2015 godine.

Izgleda da je Portugalac mnogo raspoloženiji ušao u novu godinu i da se sada lepše oseća u "kraljevskom klubu".

- U ovom trenutku ne želim da pričam o produženju ugovora sa Realom, jer to nije najvažnija stvar u ovom trenutku. Pre svega želim da se koncentrišem na sledeću utakmicu u kojoj je bitno da pobedimo. Trenutno sam veoma srećan u klubu, a navijači mi čine da se osećam prijatno i van stadiona - rekao je Ronaldo, prenose britanski mediji.

On se nada da će njegov sunarodnik Žoze Murinjo i dalje sedeti na klupi Reala, kao i da poštuje njegovu odluku da zameni Ikera Kasiljasa na golu "kraljevskog kluba".

- Voleo bih da ostane, jer je na pravom mestu. Veliki trener u velikom klubu. Mislim da će ostati, ali opet, svako bira svoju sudbinu, tako i on bira svoju. Za mene u fudbalu nema iznenađenja. Murinjova odluka da Kasiljasa premesti na klupu je bila tehnička i ja je poštujem. On je šef i on je takvu odluku doneo u korist tima - rekao je on.

Aktuelni prvak španske Primere, trenutno u ligi zauzima tek treće mesto sa 33 boda, što je čak 16 manje od vodeće Barselone, a ispred njih je i gradski rival Atletiko. Uprkos tome, Real je  i dalje u borbi za trofej u Kupu kralja i Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA