SKANDAL U PIONIRU: Sudije izbacile Zabranjene! (VIDEO)

Posle dva upozorenja da će prekinuti utakmicu zbog pirotehnike, sudijska trojka pozvala je igrače oba tima da napuste teren

  • 2

Delegat Dimitrijević i sudijska trojka koja sudi meč između Partizana i Cibone odlučili su da isprazne tribine. Dva upozorenja i obraćanje kapitena Vladimira Lučića nisu urodili plodom, pa su sudije donele očekivanu odluku. Obe ekipe otišle su u svlačionice, a meč će biti nastavljen kada se steknu uslovi za to. U trenutku prekida Partizan je vodio 19:16.

Trener Partizana imao je žestok verbalni duel sa nekim na tribinama, ali i posle pet minuta od odlaska igrača u svlačionicu niko ne napušta "Pionir". Dragan Todorić, saznajemo, kaže da se meč neće nastaviti dok tribine ne napuste navijači koji sebe nazivaju "Zabranjeni".

Posle nekoliko minuta iščekivanja, navijači Partizana počeli su, srećom, u miru da napuštaju "Pionir", a kako sada izgleda, sve je bilo "smišljeno" pošto je Duško Vujošević pre nekoliko mečeva svojim igračima zabranio da pevaju sa "Zabranjenima".

(Telegraf.rs / foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    6. januar 2013 | 00:22

    Dule ovde nikome nisi psovao majku? http://www.youtube.com/watch?v=HAeIKtxSJF4&feature=youtu.be

  • Blabla

    6. januar 2013 | 19:51

    Šta skandal, stoku napolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA