ŠTRAJK U NIŠU: Igrači Radničkog neće da treniraju

- Ovo nije dobro za klub. Kada sam došao da pozdravim igrače, oni su odbili da treniraju zbog neisplaćenih zarada. Razočaran sam - rekao je potpredsednik kluba Zoran Banković

  • 0

FOTO: Južne Vesti

Igrači fudbalskog kluba Radnički iz Niša odbili su da izađu na teren na početku priprema za prolećni deo sezone u Superligi zbog neisplaćenih zarada, prenose Južne Vesti.

Prva prozivka fudbalera Radničkog u 2013. godini bila je zakazana za 10 sati, ali na njoj nije bilo fudbalera niti članova stručnog štaba. Pred medije je izašao samo Zoran Banković, potpredsednik Radničkog.

- Došao sam da pozdravim fudbalere, a oni su odbili da treniraju dok im se ne isplate plate. Ovo nije dobro za klub. Svi igrači su došli na prozivku, ali neće da treniraju. Treba da imaju razumevanja jer je teška situacija. Razočaran sam, ne znam šta da dodam - istakao je Zoran Banković za Južne vesti.

Kako je Banković dodao, trener Aleksandar Ilić i on će otići kod predsednika kluba Slavoljuba Vlajkovića, koji će možda otići kod gradonačelnika.

Igrači ne žele da pričaju za javnost.

(Telegraf.rs\Južne vesti/Foto: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA