Jagodina spasava Zvezdu, povukli menicu

- Nadam se da će naš primer slediti i ostali naši klubovi jer je u interesu svih da Zvezda stane na noge, a tada će biti u prilici i da isplaćuje dugovanja - rekao je predsednik Jagodine Goran Milanović

  • 1

U moru ružnih vesti koje ovih dana čitamo u vezi sa finansijskom slikom kluba iz Ljutice Bogdana stigla je i jedna koja je bar na trenutak mogla da čelnicima izmami osmeh.

Naime, FK Jagodina shvatio je ozbiljnost i  povukoa menicu za naplatu duga od Zvezde, kako bi doprineo stabilizaciji stanja u klubu sa "Marakane". Menica je prva rata obeštećenja za prelazak Ognjena Mudrinskog iz Jagodine u Zvezdu, početkom septembra prošle godine.

- Želimo da na ovaj način olakšamo položaj u kojem se zbog ogromnog dugovanja nalazi Crvena zvezda. Ovo je naš skroman doprinos stabilizaciji stanja u našem najtrofejnijem klubu - rekao je predsednik Jagodine Goran Milanović za agenciju Beta.

Zvezda je prvu ratu trebalo da plati početkom oktobra prošle godine, a druga stiže za naplatu ovog meseca.

- Nadam se da će naš primer slediti i ostali naši klubovi jer je u interesu svih da Zvezda stane na noge, a tada će biti u prilici i da isplaćuje dugovanja - zaključio je Milanović, i dodao će dva kluba rešiti ovu situaciju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    9. januar 2013 | 22:03

    Milanovicu,pre par dana si prozivao Zvezdu i Partizan kao"Titove blizance"i kritikovao drzavu sto ih pomaze........a sada kao mali mis povlacis menice???To samo govori koliko si mali i nebitan covek!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA