FUDBALER ZVEZDE: Nisam prodao meč Vojvodini

- Te priče su gluposti. Kada bih prodao meč, nikad više ne bih igrao fudbal - poručio je Nikola Maksimović

  • 1

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Maksimović konačno je progovorio, i to nekoliko nedelja posle meča sa Vojvodinom koji je Zvezda izgubila sa 3:0, a on bio označen od strane saigrača Uroša Spajića kao najveći krivac za poraz.

Maksimović je istakao da ima ugovor sa Zvezdom na još tri godine i da je na klubu da odluči da li će ga prodati ili ne.

- Nisam želeo da komentarišem do sada te priče jer mi je bilo ispod časti. Spajić je mlad, a možda nije ni video situaciju kod gola, kao što sam ja video. Sigurno ne bih dopustio da ostane situacija "jedan na jedan" da nisam video neku drugu mogućnost. Posle je bilo kasno d akrenem, jer nisam mogao da stignem da izblokiram Oumarua - kaže Maksimović za "Žurnal".

Na pitanje kako komentariše priče da je namerno odigrao loše protiv Vojvodine, zbog mendžera Nikole Damjanca i Falija Ramadanija, koji su naklonjeni Partizanu, kako bi pomogao večitom rivalu da se pobegne na šest bodova, mladi fudbaler je rekao:

- To su gluposti. Ja sam "zvezdaš" i došao sam u ovaj klub zato što ga volim, a moj menadžer može da bude ko god hoće, nije važno za koga navija. Kada bih prodao utakmicu, ne bih nikad više igrao fudbal - poručio je Maksimović.

(Telegraf,rs/Žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PiksiCZV

    11. januar 2013 | 20:03

    Sve mu je*em,vazno da je svaki vikend mrtav pijan po splavovima!! A ako. si u onoj situaciji video drugu mogucnost osim blokiranja Oumara,onda za tebe nije fudbal,pogresio si profesiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA