MESI: Oboriću još rekorda! RONALDO: Bla, bla! (VIDEO)

Najveći španski derbi između Barselone i Real Madrida dobio je i prvo "prepucavanje" u kom se dva najbolja igrača današnjice nadmeću "ko je bolji", najavljujući meč koji se igra u martu

  • 0

Najveći derbi španske Primere, možda i najveći svetski fudbalski rivalitet, začinjen okršajem dvojice najboljih igrača u poslednje četiri godine, očekuje nas u martu. Ali zašto do "El Klasika" sedeti skrštenih ruku? Bar tako razmišljaju najveće zvezde Barselone i Real Madrida.

Meč u jesenjem delu sezone protekao je u znaku upravo Ronalda i Mesija koji su postigli po dva gola za konačni remi, ali Argentinac je pre nekoliko dana odneo mnogo bitniju pobedu kada je osvojio "Zlatnu loptu" što Portugalcu nije baš lako palo.

Međutim, Ronaldova "neverica" se nije videla na reklami koju su Leo Mesi i Kristijano Ronaldo napravili za predstojeći "El Klasiko".

Njih dvojica u reklami razmenjuju poruke, "prozivajući" jedan drugoga u vezi toga ko je bolji igrač i ko će kome dati gol. Mesi je pokrenuo konverzaciju, dok mu je Ronaldo odgovorio da voli protiv njega da postiže golove. Argentinac se na to samo nasmejao i rekao da će do tada verovatno oboriti još neki rekord, ali ni CR7 nije ostao dužan na Leovo smejanje...

Do sada je odigrano 165. "El klasika" u Primeri, a naredni je na programu 3. marta u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA