TRANSFERI: Liverpul bi da ukrade Snajdera! Falkao bi u PSŽ? (VIDEO)

Najbolji strelac madridskog Atletika nagovestio je da bi mogao da se preseli u Francusku. "Crveni" se u poslednjem momentu uključuju u trku za "omraženog pleje" Intera. Nejmar demantovao predugovor sa Barselonom. Spalević u Vojvodini

  • 0

Januar je već stigao do polovine i videli smo nekoliko dobrih transfera, a poslednji, koji je koštao više od 10 miliona, bio je dolazak Loika Remija u Njukasl, a izgleda da se zimska pijaca tek zahuktava...

Zamislite samo tandem Radamel Falkao - Zlatan Ibrahimović?! Možda uskoro nećemo morati da zamišljamo već i da ih gledamo zajedno na terenu. Najviše pažnje privukle su nove izjave Falkaa, koji možda nagoveštava da će se pridružiti Zlatanu u bogatom Pari Sen Žermenu.

- Francuska je divna zemlja. Bio sam tamo i odmah je zavoleo. PSŽ, takođe, ima vrlo ambiciozan projekat i uložio je ogroman novac kako bi formirao veliki tim. Potrebno je vreme, ali bi stvari mogle vrlo brzo da se poklope. Tako da nije nemoguće da se uskoro ponovo sretnemo - rekao je Kolumbijac iz madridskog Atletika kolegama iz Francuske.

Ne može da se ne naježi koža kada pomislimo da je El Tigre postigao 17 golova na 16 mečeva, a Ibra 18 pogodaka na 17 mečeva.

- Pratim Zlatanov put. Imao je neverovatnu karijeru i uspeo je u svakoj zemlji u kojoj je igrao. Jednostavno je fantastičan. Prija mi što naš učinak uopšte može da se poredi. Međutim, moj osnovni cilj je da nastavim da napredujem i postanem još bolji - kaže El Tigre.

Izgledalo je da je kraj sage oko transfera Veslija Snajdera iz Intera blizu kraja i da je sve dogovorio sa Galatasarajem, ali priča dobija obrt pošto Holanđanin ipak ne bi da ide u Tursku, a odjednom se pojavio i Liverpul kao druga zainteresovana strana.

Kako prenose britanski mediji Liverpul je ponudio 10 miliona, ali je problem njegova plata koja u Interu iznosi 160.000 evra nedeljno, međutim kako i Snajder sam kaže, još ništa nije gotovo.

- Miran sam i nisam blizu bilo kakve odluke. Ima još dve nedelje prelaznog roka. Pažljivo gledamo sve opcije i odlučićemo. Pre ponedeljka sigurno neću ništa reći niti znati - izjavio je Snajder.

Koliko je Snajder nezadovoljan svojim statusom u milanskom klubu videlo se i u subotnjoj utakmici, u kojoj je Inter slavio protiv Peskare 2:0. Kako je navikao u poslednje vreme, Snajder je "u civilu" gledao meč sa tribina, i zanimljiva situacija viđena je prilikom gola Fredija Gvarina. Tada su se svi radovali oko njega, dok je Holanđanin mirno stajao, kao da je na sahrani.

Što se tiče trenerskih vrteški, vrlo je blizu ostvarenja milionski dogovor Mančester sitija i Pepa Gvardiole.

Najavljen je i moguć odlazak Edina Džeka iz Mančester sitija, pošto je rekao da će pre on otići nego kontroverzni Mario Baloteli.

- Imamo četiri vrhunska napadača, ali želja je da se dovede još jedan, samo što onda jedan mora da ode. Teško da će to biti Mario pošto se zna da je on miljenik. Sve što je meni preostalo jeste da se borim za ono što dobijam u Sitiju. Sve ostalo nije u mojoj moći - rekao je Džeko i možda najavio selidbu u prvom mesecu 2013. godine.

Najveći transfer u srpskoj Jelen Superligi bi mogao da bude eventualni transfer najboljeg strelca Radničkog iz Kragujevca Darka Spalevića, koji bi trebalo da pojača novosadsku Vojvodinu. On bi trebalo da u ponedeljak postane novi član Vojvodine.

Najbolji strelac Superlige pre dve sezone odlučio je da pojača Novosađane u želji da sa njima osvoji Kup i izađe u Evropu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA