ČOVIĆ: Sa lopovima nema priče

- Agencija "Graf" manipuliše i tvrdi da su mladi fudbaleri Zvezde Simić i Maksimović njihovi igrači, a mi nijedan dokument nismo videli koji to potvrđuje. Sve je to pokušaj da se onu ukradu od kluba kad postanu punoletni - rekao je potpredsednik "crveno-belih"

  • 4

Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i sportski direktor Zoran Stojadinović tvrde da švajcarska agencija za zastupanje igrača "Graf" svesno manipuliše Zvezdinom decom Veljkom Simićem i Nemanjom Maksimovićem kako bi ih otela od kluba kad postanu punoletnui, prenosi "Kurir".

- Ne znam na osnovu kog dokumenta ljudi iz te agencije tvrde da su ovi igrači njihovi. Nismo videli nijedan papir. To je pokušaj manipulacije kako bi se Simić i Maksimović ukrali od Zvezde kad postanu punoletni - rekao je Čović za "Kurir" i dodao:

- Nemam nameru da stanem na ovom putu, i nisam spreman na kompromis u ovom slučaju, jer to je jedini način da spasemo Crvenu zvezdu. Nova uprava je opredeljena da se obračuna sa ovakvim stvarima koji uništavaju klub - rekao je Čović.

Sportski direktor kluba Zoran Stojadinović je dodao da je Simić bio srećan zbog odlaska u Antaliju sa prvim timom, ali da se sve odjednom promenilo kada nije došao na jedan trening, već je u razgovoru sa čelnicima kluba pominjao neku agenciju.

(Telegraf.rs / Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA