ILIĆEV SAT ZAVRŠIO KOD ŠEŠUMA: Ne znam zašto je to Moša uradio (VIDEO)

U pobedi Srbije nad Saudijskom Arabijom za najboljeg igrača proglašen je Momir Ilić, koji je dobijeni sat poklonio svom saigraču, koji mu se zahvalio, mada mu nije bilo jasno zašto je to uradio

  • 0

Srbija je u trećem kolu Svetskog prvenstva u Španiji lako pobedila Saudijsku Arabiju 30:20, a zadovoljstvo zbog pobede posle meča moglo je da se vidi na licu beka Žarka Šešuma, koji je dobio sat koji "nije zaslužio".

- Videlo se da smo na početku malo slabije igrali, pre svega u odbrani, dok smo se navikli na njihove kretnje. Čim smo se malo zgusnuli, na kraju smo, eto, i visoku pobedu ostvarili - rekao je i dodao da je vrlo zahvalan svom saigraču Momiru Iliću, koji je proglašen za najboljeg igrača utakmice. Ilić je za to dobio sat, ali je taj isti poklonio Šešumu, koji ni sam ne zna zašto.

- Pohvalio bih gest Momira Ilića, koji mi je predao ovaj sat koji je dobio za najboljeg igrača. Na pitanje zašto baš on, kroz smeh je odgovorio:

- Pitajte njega. To je ekipa, šta da vam kažem - zadovoljan je bio Šešum.

Srbija sutra ima dan pauze, a sledeći meč igra u četvrtak protiv Poljske u 20.15 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA