ŠALE NIKAD DOSTA: Snajderu baba Makedonka

Pod naslovom "Baba mu na Snajder bila Makedonka" list "Večer" kaže da se na njegovom profilu na "Vikipediji" može pročitati da mu je baka rođena u ovoj zemlji

  • 1

Holandski fudbaler Vesli Snajder, koji je na pragu odlaska iz Intera u Galatasaraj, ima makedonsko poreklo, prenose mediji iz ove zemlje.

Pod naslovom "Baba mu na Snajder bila Makedonka" list "Večer" kaže da se na njegovom profilu na "Vikipediji" može pročitati da je njegova baka rođena u Makedoniji.

Međutim, kako dalje tvrdi list, "Vikipedija" nije relevantan izvor podataka za igrača holandskog nacionalnog tima, jer ova onlajn enciklopedija funkcioniše tako da svako može da ubaci podatke za svakoga. Ubačena informacija da je Snajder Makedonac verovatno je rad strastvenog  ljubitelja fudbala iz Makedonije.

Snajder  je poslednjih nekoliko nedelja aktuelan u svetskoj javnosti zbog njegovog transfera iz italijanskog Intera u Galatasaraj. Turci su najveći favoriti za njegov potpis, ali Holanđanin želi da igra u većem klubu, a u igri je i  Liverpul.

(Telegraf.rs / Večer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA