Tajger Vuds i Lindzi Vom spavali zajedno u Salcburgu!

Golfer je svojim privatnim avionom došao kod skijašice u Austriju, gde su u luksuznom hotelu zajedno proveli noć, a onda je Vuds otišao dan kasnije na turnir u Abu Dabi

  • 0

Nagađalo se da li su u vezi, ali iz Austrije stiže potvrda da nisu "samo prijatelji": Tajger Vuds i Lindzi Von zajedno su proveli noć!

Prema navodima nemačkog "Bilda", američki golfer i skijašica proveli su noć zajedno u Salcburgu prošle nedelje, u luksuznom hotelu "Grunauer Hof". Tačnije, radi se o naselju koje je 15 kilometara daleko od Salcburga, gde je Vuds došao svojim privatnim avionom kod skijašice. Narednog dana, Vuds je otišao u Abu Dabi, gde učestvuje na turniru.

Par se upoznao sredinom prošle godine kada je Lindzi bila gost na jednom humanitarnom prijemu koji je organizovao Tajger. Von se pre dve godine razvela, taman u vreme kada je Tajger morao na lečenje zavisnosti od seksa.

- Moj život je drugačiji. Zapravo, počela sam nov život - nedavno je rekla skijašica. Da li taj život podrazumeva i poznatog golfera..?

Njen brat Rid je u novembru podučavao Tajgerovu decu skijanju, što je i Lindzi potvrdila rekavši da su ona i Tajger "samo prijatelji".

Posle jednog od najvećih seks-skandala svih vremena, kada je otkriveno da je Vuds seksualni zavisnik i da je za vreme braka sa Elin Nordegren bio sa ogromnim brojem žena, Elin i Tajger su se razveli 2010. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA