ANA: Sa Jelenom delim zdravo rivalstvo, ne odustajem ni od Fed kupa!

Najbolja srpska teniserka izjavila posle pobede nad Jelenom Janković da je sa njom u dobrim odnosima, da su se lepo družile tokom finala Fed kupa i da planira ponovo da igra za srpsku reprezentaciju

  • 0

Srpska teniserka Ana Ivanović posle meča protiv Jelene Janković u trećem kolu Australijan opena, u kojem je pobedila sa 7:5, 6:3, osvrnula se na svoj odnos sa sunarodnicom i rivalkom.

- U redu je, zaista imamo dobar odnos. U Pragu na Fed kupu smo mnogo vremena provodile zajedno, šalile se i slično. Dugo se znamo. Ranije smo se obe borile za poziciju broj jedan, za titule na GS turnirima i normalno da je postojala neka vrsta takmičenja između nas, pogotovo zato što smo iz iste zemlje. Ona je i dalje veoma dobra teniserka, uvek je bitka između nas, ali mislim da između nas postoji zdravo rivalstvo - izjavila je Ana.

- Ona je odigrala neke dobre poene kada sam ja povela sa 5:2 u drugom setu. Napravila sam jednu duplu grešku koja me je koštala gema, a ona je igrala dobro i udarala je lopticu kako treba. Veoma sam srećna što sam na 5:5 uspela da se vratim od 0:40, to je bio jako značajan gem. Generalno sam vrlo zadovoljna - ocenila je Ivanovićeva možda presudni momenat u meču.

Upitana da li će i dalje igrati u Fed kupu, najbolje rangirana srpska teniserka odgovorila je da hoće.

- Igraću. U ovom momentu odgovor je potvrdan.

Ana se potom osvrnula i na predstojeći meč sa Agnješkom Radvanjskom u osmini finala Otvorenog prvenstva Australije.

- Ona je mnogo sazrela kao teniserka i igra na način koji vas tera da mnogo radite za poene, kod nje nema poklona. Ključno je da budem strpljiva, biće teško, moram da budem spremna da vršim pritisak na nju. Moraću da balansiram između toga, agresivnosti i strpljivosti - zaključila je Ana Ivanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA