BOJANA: Puna sam samopouzdanja, jedva čekam sledeći meč!

Srpska teniserka nada se tome da pobedom nad Japankom Kimiko Date-Krum nije rekla poslednju reč na Otvorenom prvenstvu Australije

  • 0

Srpska teniserka Bojana Jovanovski izjavila je posle pobede nad Japankom Kimiko Date-Krum 6:2, 7:6, u trećem kolu Australijen opena, da joj je plasman u osminu finala prvog gren slema sezone ulio veliko samopouzdanje za nastavak turnira.

- Pobeda, a naročito način na koji sam je ostvarila, mnogo mi znače za samopouzdanje pred naredno kolo i nastavak sezone - rekla je Jovanovski.

Treći reket Srbije je plasmanom u osminu finala ostvarila najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.

- Presrećna sam što vidim da su stvari na kojima sam naporno radila u pripremnom periodu donele napredak u igri. Želela bih da čestitam i Japanki Kimiko Date, koja je na ovom turniru pokazala sjajnu igru i ogromnu energiju, koja samo može da inspiriše sve nas, mlađe igračice -  rekla je Jovanovski.

Ona je naglasila da u naredni meč želi da uđe bez opterećenja i maksimalno koncentrisana.

- Iako ću prvi put igrati u osmini finala jednog gren slema, želim da i u naredni meč uđem bez opterećenja i maksimalno koncentrisana samo na igru. Jedino tako ću biti u stanju da napravim korak dalje - poručila je Jovanovski, koja će se u borbi za mesto u četvrtfinalu sastati sa Amerikankom Sloun Stivens.

(Tanjug / Foto: Tanjug / AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA