SP RUKOMET: Brazil mučio Ruse, dalje idu i Nemačka, Danska i Francuska

Reprezentacija Rusije se na jedvite jade plasirala u četvrtfinale pošto je rezultatom 27:26 pobedila Brazil. Prvi četvrtfinalista je Nemačka, koja je 28:23 pobedila Makedoniju. Francuzi dobili Island 30:28, Danska Tunis sa 30:23

  • 0

Rukometna reprezentacija Rusije plasirala se u četvrtfinale Prvenstva sveta pošto je u drugoj utakmici osmine finala u Saragosi savladala Brazil 27:26 (14:14).

Favorizovani Rusi teškom mukom su se probili među osam najboljih. Imala je "zborna komanda" velikih problema u susretu sa Brazilcima, koji su pružili više nego dostojan otpor, a do pobede je došla u finišu neočekivano neizvesne utakmice. Ekipu Rusije do uspeha je predvodio Gorbok, postigavši 11 golova, Dibirov i Igropulo dodali su po pet, dok su se kod Brazilaca istakli Tešeira i Ribeiro sa po šest i Pačeko sa pet pogodaka.

Rusija će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom susreta između Slovenije i Egipta. Pre "baćuški", u četvrtfinale se plasirala Nemačka pobedom nad Makedonijom (28:23) i u borbi za polufinale čeka boljeg iz duela Srbija - Španija.

nedelja:

Nemačka - Makedonija 28:23

Rusija - Brazil 27:26

Danska - Tunis 30:23

Island - Francuska 28:30

ponedeljak:

Slovenija - Egipat

Srbija - Španija

Mađarska - Poljska

Hrvatska - Belorusija

(Tanjug.rs)

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA