KARABATIĆ U PROBLEMU: Na telefonu aplikacija sporne kladionice!

Obelodanjena je informacija da je francuski rukometaš bio spojen na nju pre početka nameštene utakmice

  • 0

Nikola Karabatić neće moći da izbegne kaznu zbog kladioničarske afere, jer su se u Francuskoj pojavili novi podaci u vezi sa gorućom temom.

Na dan četvrtfinalne utakmice Svetskog prvenstva protiv Hrvatske, u francuski tabor stigla je neugodna vest iz domovine, pošto su tamošnji mediji objavili da su pravosudni organi, u zaplenjenom Karabatićevom mobilnom telefonu pronašli aplikaciju upravo one kladionice u kojoj su se kladili brat Luka Karabatić i njegova devojka.

Da stvar po Karabatića bude gora, saznali su da je upravo on bio spojen na tu istu internet aplikaciju pre početka sporne utakmice Monpeljea i Seson Sevinjea, što je zasad najčvršći dokaz koji francuski tužitelji imaju protiv njega.

Mnogi se u Francuskoj pitaju zašto su pravosudni organi s ovom informacijom u javnost izašli baš uoči sudbonosnog dvoboja s Hrvatskom. Francuski rukometaš rodom iz Niša bi 29. januara trebalo da se pojavi pred sudijom i odgovara na optužbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA