NERVOZA: Federer opsovao Marija, ovaj se samo nasmejao (VIDEO)

Nismo navikli da čujemo psovke od Rodžera Federera, ali i Švajcarac je pukao u 12. gemu četvrtog seta, kada je verbalno "nagradio" Endija Marija

  • 1

Rodžer Federer je bio vrlo nervozan na svom početku teniske karijere, psovao je i lomio rekete, ali onda se smirio i u poslednjih nekoliko godina važi za jednog od najstaloženijih i najkulturnijih igrača na terenu, međutim ima i on svoju "žutu minutu".

Tokom polufinalnog duela na Australijan Openu protiv Endija Marija, Švajcarac je prilikom jednog poena sočno opsovao Britanca.

Mari je vodio 6:5, a Rodžer Federer je morao da mu oduzme servis za opstanak u meču. Posle jednog bekhenda FedereraEndi je zastao, čekajući reakciju pomoćnog sudije, ali je odjednom nastavio poen.

Švajcarac je tada napravio brejk, ali misleći na neki od prethodnih poena, bio je apsolutno izveden iz takta, i uzviknuo je:

- Ti si jeb*no stao! - a od Marija je dobio samo ciničan osmeh. Mari, kao i Rodžer nije hteo posle meča da komentariše ovaj mali incident na terenu.

- Ništa strašno se nije dogodilo. Jednostavno, pogledali smo jedan u drugoga. To je O.K. po mom mišljenju za tri i po sata tenisa. Što se mene tiče, nije se dogodilo ništa posebno. Nadam se da i on tako misli - rekao je Federer.

- To su stvari koje se dešavaju svakodnevno u tenisu i sportu. Stvari koje ljudi govore na fudbalskim ili košarkaškim terenima su smešne u poređenju sa ovim. Nije me to poremetilo. On je podigao nivo svoje igre - rekao je Mari, koji je uspeo da se sabere i slavi u petom setu sa 6:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    26. januar 2013 | 00:16

    Tako je brate engleza bih i ja opsovao i to sa apetitom !!!:-):-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA