PRIMERA: Rukavina autogolom srušio Đukića (VIDEO)

Srpski internacionalac nespretno reagovao kod svog gola i umesto golmanu loptu poslao u mrežu za pobedu Levantea nad Valjadolidom 2:1

  • 0

Bivši fudbaler Partizana Antonio Rukavina autogolom je srušio svoj Valjadolid u duelu sa Levanteom. Nespretnom intervencijom srpskog internacionalaca Levante je u 90. minutu došao do preokreta i pobede protiv ekipe Miroslava Đukića u utakmici 21. kola španske Primere!

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje u želji da izbije loptu pred svojim golom, prosledio ju je u nebranjenu mrežu za konačnih 2:1.

Valjadolid je poveo u 8. minutu golom Havijera Baraha. Posle izvedenog kornera sa desne strane jedan defanzivac domaćeg tima izbio je loptu glavom, ali je ona pala pravo na nogu Barahi, koji je zahvatio iz prve i spasa nije bilo.

Međutim, Levante je do izjednačenja došao na samom kraju prvog poluvremena, kada je Barkero pronašao put lopti do mreže. I pored toga gosti su uspevali da odolevaju sve do samog kraja, kada je već pomenuti Rukavina nespretno intervenisao.

Fudbaleri Saragose odigrali su na svom terenu protiv Espanjola nerešeno bez pogodaka u utakmici 21. kola španske Primere.

Prilično dosadnu utakmicu na stadionu "La Romareda" obeležila su dva crvena kartona. Prvo je u 80. minutu drugi žuti karton i isključenje zaradio fudbaler Espanjola Havi Lopez, a dva minuta kasnije ista sudbina snašla je Kristijana Sapunarua iz Saragose.

Srpski fudbaler Stefan Babović presedeo je celu utakmicu na klupi domaće ekipe.

PRIMERA, 21. kolo:

Subota:

Selta - Sosijedad 1:1

(Kron-Deli 32 - Elustondo 59)

Levante - Valjadolid 2:1

(Barkero 44, Rukavina 90ag - Baraha 8)

Saragosa - Espanjol 0:0

Deportivo - Valensija 2:3

(Riki 32, 45+2 - Jonas 1, Valdez 63, Kosta 90+2)

Nedelja:

Real Madrid - Hetafe 12.00

Valjekano - Betis 17.00

Barselona - Osasuna 19.00

Bilbao - Atletiko Madrid 21.00

Majorka - Malaga 21.00

Ponedeljak:

Sevilja - Granada 21.30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA