MIR, MIR, MIR...: Džajić i Čović jasni - "Zvezda je iznad nas"

- Nesporazum između predsednika i potpredsednika je izglađen. Nastavljamo dalje - prokomentarisao je kratko Petar Škundrić, predsednik Sportskog društva Crvena zvezda

  • 0

Nekoliko dana posle "obračuna na Marakani" u Ljutice Bogdana 1a pojavili su se "glavni glumci", čelnici FK Crvena zvezda Dragan Džajić i Nebojša Čović. Predsednik i potpredsednik stigli su oko 18 sati na sastanak Upravnog odbora, a u uvodnim momentima je bilo jasno da će i dalje, u "istom sastavu", nastaviti rad na konsolidaciji najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

- Nesporazum između predsednika i potpredsednika je izglađen. Nastavljamo dalje - rekao je kratko Tanjugu Petar Škundrić, predsednik Sportskog društva Crvena zvezda.

Škundrićeve reči potvrdili su i Džajić i Čović, koji su posle malo više od dva sata sastančenja, izjavili su da je klub iznad svih pojedinaca i da zajedno nastavljaju započeti posao.

- Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao u interesu Crvene zvezde, jer je ona iznad svih nas - rekao je Džajić novinarima posle sastanka na stadionu "crveno-belih", dok je Nebojša Čović potvrdio reči legende Zvezde:

- Nemam ništa da dodam, ni da oduzmem. Kao što sam rekao u saopštenju, mi smo naše probleme rešili u interesu kluba. Nastavićemo da radimo još jačim intenzitetom, jer je Zvezda u velikoj krizi.

Osim što se na sastanku odlučivalo o tome da li će Džajić i Čović zajedno nastaviti započet posao, UO bi trebalo da "presudi" i u slučaju Milana Jovanović, fudbalera koji je vraćen sa priprema zbog pijanstva i povrede klupske discipline. Međutim to se nije desilo pošto je UO odlučio da sačeka trenera Jankovića, da se vrati sa priprema i onda sa njim odluči šta dalje.

Za medije nije bio "dostupan" ni sportski direktor Zoran Stojadinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA