JOVANOVIĆ: Hoću da crknem od muke!

Defanzivac Crvene zvezde spreman je na sve sankcije koje rukovodostvo kluba izrekne povodom konzumiranja alkohola na pripremama u Antaliji

  • 2

Nakon što je momentalno udaljen sa priprema u Antaliji zbog kršenja klupske discipline, fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović sleteo je u sredu oko 19.30 časova u Beograd i nije negirao da je napravio ogomnu grešku.

Žao mi je i veoma krivo zbog ekipe i čoveka koji je svima bio najveća i jedina podrška tokom sezone. Napravio sam glupost, koja je mogla da se dogodi i tokom odmora u Beogradu, kriv sam i snosiću posledice. Hoću da crknem od muke zbog onog što sam uradio sebi, saigračima i treneru – istakao je defanzivac Zvezde po sletanju aviona na aerodrom "Nikola Tesla".

Sada je sve u rukama rukovodstva kluba.

Ne znam šta će biti dalje, videćemo kakvu će odluku doneti uprava kluba. Spreman sam na sve opcije - naveo je Jovanović, koji je u foajeu hotela u kom je smešten beogradski klub u Turskoj, konzumirao alkohol do duboko u noć.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kide

    24. januar 2013 | 12:28

    Neka igra dzabe do kraja sezone i to neka mu bude kazna!muka ti je?pa popi jos malo vise.sram te bilo neznas cij dres nosis!

  • Ralexic

    24. januar 2013 | 10:47

    Pod hitno mu smanjiti platu sa 12000 na 11950 eura i vratiti ga na pripreme.To ce ga opametiti za sva vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA