Žigićev saigrač odbio da pređe u Čelsi

Džek Batland, 19-godišnji golman Birmingema, odbio da pređe u Čelsi iako su se klubovi već dogovorili, jer ne želi da sedi na klupi

  • 0

Golman Birmingema, Džek Batland (19), odbio je da pređe u redove prvaka Evrope, Čelsija, iako su klubovi dogovorili transfer vredan 3,5 miliona funti.

Mladi čuvar mreže, saigrač Nikole Žigića, strahuje da u tako velikom klubu neće imati priliku da brani, a to mu je u ovom trenutku karijere najvažnije. Batland ne želi da "greje klupu", ma koliko bio dobro plaćen.

- Džek uživa u igrama za Birmingem i stiče dragoceno iskustvo. On će saslušati svaku ponudu koja odgovara ceni koju je postavio klub, ali za njega je od presudne važnosti da brani - izjavio je Batlendov agent Geri Melor.

Birmingem je u teškoj finansijskoj situaciji, a vršilac dužnosti predsednika Pitera Panua još u decembru najavio je da će klub možda morati da proda golmana da bi nekako izašao na kraj sa problemima.

Za Batlenda interesovalo se mnogo klubova, pre Čelsija povezivan je sa Liverpulom, Mančester sitijem, Njukaslom, Fulamom, Evertonom i Sautemptonom.

(Telegraf.rs/Foto: Majkl Stil)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA